Over AURA

The place to be om even tot rust te komen

Mijn meisjes droom werkelijkheid maken is toch wel iets waar ik zeer trots op ben! Gepassionaard ben ik op 20 jarige leeftijd mijn eigen schoonheidszaak begonnen. Zeer jong maar met veel doorzettingsvermogen en lust om nieuwe dingen te ontdekken ging ik de uitdaging aan.

Mijn doel met Aura is om mijn klanten een andere beleving te kunnen geven en een persoonlijke aanpak te bieden! Naast het schoonheidssalon ben ik ook nog een bezige bij met het uitoefenen van mijn hobby’s in de evenementenwereld. Al deze dingen samen zijn een geweldige boost aan creativiteit voor Aura! Ik wil blijven vernieuwen, werken aan huidverbetering en jullie keer op keer een nog betere service bieden!

Contacteer

Een online afspraak boeken?

Heb jij ook zin in dat ‘zenmomentje’? Dat kan zeker, je kan zelf je afspraak boeken door hieronder te klikken op de knop! Je krijgt een overzicht van de behandelingen en prijzen, je vult je gegevens in, krijgt een overzicht van de beschikbare data en kan het gewenste tijdstip zelf kiezen! Daarna krijg je een email ter bevestiging!

Hopelijk tot snel!

Maak snel een afspraak